tirsdag den 23. oktober 2012

UFO lys??

Der er mange spørgsmål i debatten om UFOer forstået som uidentificerbart flyvende objekt, og de fleste spørgsmål er stadig ubesvaret.
Her på Livets karrusel er der også særligt et spørgsmål der har rumsteret lidt i krogene:
Hvorfor har UFOer lys på om natten?

På langt de fleste optagelser der figurerer på nettet med UFOer er objektet enten blinkende eller med vedvarende stærkt lys...
Hvis vi følger teorien ( som disse optagelser ofte følges op med)  om at det er en eller anden form for bevidste væsner der styrer det flyvende objekt og at de bliver nødt til at rejse mange gange lysets hastighed for at krydse galakser og solsystemer, så virker det ikke som om de orienterer sig via synet som vi kender det og dermed har brug for lys...? Udfra hastigheden at dømme kan lyset slet ikke følge med UFOen..?
Måske skal de bruge lyset når de ankommer til vores atmosfære. Måske deres GPS ikke virker på jorden og de bliver nødt til at tænde fjernlyset og finde de gamle Galaksekort frem..?
Jeg affejer nu ikke teorien om at væsner fra andre solsystemer kan besøge os, dog tror jeg ikke de behøver lys for at orienterer sig.
Måske de kraftigt skinnende lys er den energikilde der gør deres rumrejse mulig??
Måske de kraftigt skinnende lys og blinkende lygter er for vores skyld..?

Vi må i hvert tilfælde konstatere at de udenjordiske ikke gør sig megen ulejlighed med at skjule deres natlige flyveture til planeten Jorden

Her er samlet lidt eksempler